Силовики схопили банду із Затоки, яка готувала вбивство адвоката

Силовики схопили банду із Затоки, яка готувала вбивство адвоката

Силовики сьогодні затримали останню і дуже важливу людину, яка є замовником і керівником групи організованої злочинності, що діяла в Затоці

Нацполіція разом з працівниками Генпрокуратури затримала 8 осіб разом із керівником бандформування, яке діяло у селищі Затока Одеської області.

Про це під час брифінгу у четвер повідомила голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

За її словами, ця група «не лише захоплювала прибережні землі Чорного моря (12 км), а й замовляла людей, у неї був злий умисел вбити людину».

«Сьогодні о 7:00 ми затримали останню і дуже важливу людину, яка є замовником і керівником групи організованої злочинності», – сказала вона.   

Деканоїдзе повідомила, що затриманий є секретарем селищної ради Затоки.

«Кілька днів тому ми затримали двох кілерів, які реально хотіли вбити людину, і затримали посередника», – додала вона.

За її словами, людина, яку хотіли вбити, займалася правозахисною діяльністю.

«Заявник злочину – це людина, яка створила сайт, де виявляла всі факти щодо розкрадання землі цієї організованої групи», – пояснила Деканоідзе.

Вона додала, що злочинна група складається з 8 осіб, усіх їх затримани. Завдані збитки групою становлять кілька десятків мільйонів доларів.

«Цю справу буде доведено впродовж двох місяців до суду. Ми вимагатимемо максимальної міри покарання – 15 років ув'язнення», – сказав у свою чергу заступник генпрокурора Дмитро Сторожук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: