Скандал під час інтерв’ю Тарути. Прес-секретар політика оприлюднила свою версію

Скандал під час інтерв’ю Тарути. Прес-секретар політика оприлюднила свою версію
Прес-секретар Тарути запевнила, що лише виконувала свою роботу

Представник народного депутата стверджує, що знімальна група програми порушила попередні домовленості

Прес-секретар народного депутата Сергія Тарути Олена Морозова прокоментувала повідомлення про скандал прямо під час запису програми «Складна розмова» на каналі UA: Перший. Як повідомляв «Главком», нардеп, екс-губернатор Донецької області Сергій Тарута став гостем цієї передачі, але в якийсь з моментів його прес-секретар втрутилась у запис, оскільки їй не сподобалися запитання ведучої, яка згодом опублікувала відео інциденту.

У коментарі «Главкому» Олена Морозова запевнила, що лише виконувала свою роботу – «комунікувати з редакціями». «Пані Борзило (ведуча програми. - «Главком») винесла в публічну площину робочий момент, який стосувався взаємодії прес-секретаря і знімальної групи, - зазначила Морозова. Тоді з її боку було б справедливо сказати і про те, що за тиждень до ефіру була домовленість про те, що обговорюватимуться теми реінтеграції Донбасу і пенсійної реформи».

Гостьовий редактор програми, за словами Морозової, підтвердила теми.

«Це було умовою приходу Тарути в студію. Донбас - тема, в якій він експерт. Незважаючи на недотримання домовленостей, інтерв'ю відбулося, оскільки «незручні», як стверджує пані Борзило, питання стосувалися безпосередньо Тарути. Він прийшов в студію як нардеп», - зазначила вона. Інформація про те, що питання фінансування партії «Основа» викликало обурення, як запевнила Морозова, також не відповідає дійсності.

«Обурення викликало питання про родичів окремих партійців, оскільки адресувати таке питання було б правильно партійцям. Не було ніякого конфлікту, виникло робоче питання, пов'язане з некоректною поведінкою з боку групи. І саме тому, що це був запис, я взяла на себе сміливість зупинити зйомку. Це було моє рішення, оскільки домовлялася з гостьовим я. Це робочий процес. Проектування ситуації на Таруту не є вірним», - додала вона.

Нагадаємо, відео в Facebook виклала сама ведуча програми Інна Борзило, зазначивши: «Ось приклад того, що стається, якщо поставити ідейному натхненнику запитання про фінансування партії «Основа».

У якийсь момент під час запису програми в кадрі з'явилася піарниця Тарути, яка почала стверджувати, що це не партія Сергія Тарути, він лише – «ідейний натхненник». «Або ми обговорюємо роботу в парламенті, яка стосується Тарути, або ми встаємо і йдемо. Вам сказали, що він ідейний натхненник, він навіть не член партії... Запросіть партійців і ставте їм запитання. Це некоректні запитання», - переконувала прес-секретар політика.

Програма вийшла в ефір без цього епізоду.

Пізніше після запису передачі на офіційній сторінці Сергія Тарути політик таки опублікував дані стосовно фінансування ним партії «Основа».

«Сьогодні в інтерв'ю телеканалу «Перший Нацiональний» мене запитали, скільки коштів я пожертвував політичній партії «Основа». По пам'яті точну цифру не пам'ятав, але у мене немає секретів в цьому питанні. Перевірив - я як фізична особа перевів на рахунок партії «Основа» 1 мільйон 280 тисяч гривень з власних коштів», - зазначив Тарута.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: