Скандальний кандидат у президенти пообіцяв забрати у Росії, Польщі, Румунії і Білорусі споконвічні українські землі

Скандальний кандидат у президенти пообіцяв забрати у Росії, Польщі, Румунії і Білорусі споконвічні українські землі
Фото: Станіслав Груздєв, Главком

Політтехнолог, продюсер «Люмпен продакшн» Володимир Петров – перший в історії України кандидат у президенти, який веде свою кампанію, перебуваючи під домашнім арештом, пообіцяв виборцям повернути Україні споконвічні території, які зараз належать Польщі, Білорусії, Росії, Румунії та Угорщині. Про це повідомляє журналіст «Главкома».

Перша його зустріч «під арештом» з виборцями відбулась 10 лютого на подвір’ї його приватного будинку у місті Буча.

Як це було – у репортажі «Главкома».

У своїй промові він заявив, що не хоче бути президентом, тому що треба багато працювати.

«Але мої бажання і вимоги часу не завжди збігаються. Нам іноді доводиться робити те, чого ми не хочемо. І я згоден трохи попрацювати», – зазначив Петров.

Усе, що Володимир пообіцяв своїм виборцям під час цієї промови – це «не забути кожного з них», «відповідати на коментарі і писати пости», а також те, що їх не затримає охорона, якщо хтось вирішить приїхати до потенційного президента в гості.

Офіційна ж програма Петрова – набагато яскравіша. У ній він обіцяє кожному громадянину безкоштовний хліб та інтернет, об’єднати церкву і державу, а також повернути Україні споконвічні території, які зараз належать Польщі, Білорусії, Росії, Румунії та Угорщині.

Вибори президента відбудуться 31 березня 2019 року. Центральна виборча комісія зареєструвала 44 претендентів на цю посаду.

До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: