Сьогодні в Україні відбудеться ЗНО з біології

Сьогодні в Україні відбудеться ЗНО з біології

На виконання сертифікаційної роботи з біології відведено 120 хвилин

Зовнішнє незалежне оцінювання з біології відбудеться у понеділок, 4 червня.

Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти.

Як зазначається, допуск абітурієнтів до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, а ЗНО розпочнеться об 11:00.

В УЦОЯО нагадують, що вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено в Сертифікаті, запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО.

У разі неможливості пред'явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначено в Сертифікаті, або за умови надання копій цих документів абітурієнта до пункту проведення ЗНО допущено не буде, наголошується в повідомленні.

УЦОЯО радить учасникам ЗНО заздалегідь дізнатися адресу проведення зовнішнього незалежного оцінювання з біології, зазначену в запрошенні-перепустці на інформаційній сторінці. Маршрути до пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання розміщено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Повідомляється, що на виконання сертифікаційної роботи з біології відведено 120 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 48. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 80.

Сертифікаційна робота містить завдання різних форм, відповіді на які потрібно буде позначити у бланку А: з вибором однієї правильної відповіді (№ 1–36); на встановлення відповідності («логічні пари») (№ 37–44); завдання з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей(№ 45–48).

22 травня відбулося зовнішнє незалежне тестування з математики. До участі у Зовнішньому незалежному оцінюванні з математики не допустили 80 людей. 

23 травня Український Центр оцінювання якості освіти оприлюднив правильні відповіді  тестування з математики.

Загалом у 2018 році для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні зареєстровано 335 843 особи. Торік для участі в тестуванні було зареєстровано 240 881 особу.

Читайте також: 

Більше половини тих, хто здавав ЗНО, користувалися послугами репетиторів

Олександр Авраменко: ЗНО - це одне із небагатьох великих завоювань незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: