Співачка, яка виступала на День Незалежності перед Зеленським, скаржиться, що нічого не заробила

Співачка, яка виступала на День Незалежності перед Зеленським, скаржиться, що нічого не заробила
Оля Полякова співала на День Незалежності на концерті, який влаштував Офіс президента 

Артистка розповіла, як непросто живеться артистам шоу-бізнесу через постійне скасування концертів

Співачка Оля Полякова звинуватила владу у знищенні шоу-бізнесу і закликає представників музичної індустрії і всіх бажаючих вийти на мітинг проти коронавірусних обмежень в організації концертів.

screenshot_2_61

Акція за участю українських зірок запланована на сьогодні, 3 вересня, біля будівлі Кабінету міністрів України в Києві.

Співачка записала відеозвернення в якому розповіла, як непросто живеться артистам шоу-бізнесу через постійне скасування концертів.

Вона вважає абсурдним рішенням забороняти концерти, коли дозволена робота метро. У Полякової зірвалося вже чотири концерти.

«Я - Оля Полякова та я звертаюся до всієї музичної індустрії, до всіх артистів. Я, як і ви, вже кілька місяців перебуваю в якомусь стані прихованої депресії в зв'язку з тим, що у нашому бізнесі глибокий простий. Немає роботи, немає чим платити колективу і є ще загальне очікування, що ось-ось все скоро налагодиться », - сказала Полякова.

Вона нагадала, що в Україні відкрилися метро, торгові центри, кінотеатри, а артисти все ще чекають схвалення для своєї діяльності від уряду.

«Чим в метро або торговому центрі безпечніше, ніж на концерті, там де сидять через ряд, через сидіння і в масках?» - сказала вона.

Співачка закликала всіх представників музичної індустрії, від співаків в ресторанах і кавер-груп до популярних зірок українського шоу-бізнесу, прийти сьогодні до будівлі уряду.

«Із 11 до 13 я і мої колеги біля входу в Кабінет міністрів зберемося, щоб підписати звернення до президента України і прем'єр-міністру. Вимоги прості: навести порядок в питаннях організації концертів без порушень, дискримінації прав виконавців і організаторів ... Створити робочу антикризову групу з числа наших колег», - підсумувала вона.

До слова, 24 серпня Оля Полякова виступила на концерті, який організовував Офіс Зеленського.

Співачка під час концерту на Софійській площі виконала кілька композицій.

Зокрема, «Ветер надежды» Євгенії Власової і пісню переможниці Євробачення-2004 Руслани «Дикі танці».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: