Справу броварської судді-хабарниці скеровано до суду

Справу броварської судді-хабарниці скеровано до суду
Затримання судді Броварського міськрайонного суду на хабарі

На час провадження досудового розслідування суддю відсторонено від своїх обов'язків

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершили досудове розслідування по справі судді Броварського районного суду Київської області, обвинуваченої у хабарництві.

Про це повідомила прес-служба НАБУ.

«Детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо судді Броварського міськрайонного суду Київської області, яка була затримана 14 червня 2017 в приміщенні службового кабінету відразу після скоєння тяжкого корупційного злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди»)», - йдеться в повідомленні.

Так, на час провадження досудового розслідування суддя була відсторонена від правосуддя.

НАБУ також ініціювало накладення арешту на авто, квартиру і будинок підозрюваної.

З метою забезпечення схоронності та невідчуження майна, що підлягає конфіскації, детективи Національного бюро ініціювали накладення арешту на авто, квартиру та будинок підозрюваної.

За версією слідства, служителька Феміди вимагала гроші у приватного підприємства за винесення уточнюючого рішення на його користь у справі про вилучення 13,5 тонн пального органами Державної фіскальної служби. Свої «послуги» суддя оцінила у 1000 євро.

19 серпня 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом направила до суду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: