Справу Штепи можуть почати слухати з початку

Справу Штепи можуть почати слухати з початку
Неля Штепа

15 листопада буде вирішена доля справи екс-мера Слов'янська

Справу екс-мера Слов'янська Нелі Штепи можуть почати розглядати з самого початку через те, що головуючий суддя по цій справі пішла у декретну відпустку. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

«Головуючий суддя по справі Штепи пішла в декретну відпустку», - повідомили в прокуратурі.
Повідомляється, що засідання, призначене на 6 листопада, не відбулося, а питання про продовження слухання справи або направлення його на розгляд з самого початку буде вирішуватися на наступному засіданні, 15 листопада.

Як повідомлялося, 20 вересня Штепу взяли під домашній арешт, надівши на неї електронний браслет, оскільки їй в СІЗО не надавали належну медичну допомогу.

Штепа, яку звинувачують в пособництві терористам «ДНР», перебувала у Харківському слідчому ізоляторі протягом трьох років. Її затримали 11 липня 2014 року, а вже 14 липня обрали запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці. Міра запобіжного заходу протягом всіх трьох років продовжувалася.

Справа Штепи розслідується за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України). Штепу звинувачують у сепаратизмі, сприянні проведенню псевдореферендуму 11 травня 2014 р. в Донецькій області та створення сприятливих умов для діяльності бойовиків «ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: