Стало відомо, скільки петицій розглянув Порошенко за три роки

Стало відомо, скільки петицій розглянув Порошенко за три роки

Cьогодні на розгляді у президента петиція про пільгове розмитнення автомобілів

Президент України Петро Порошенко за три роки роботи сервісу електронних петицій на сайті Адміністрації президента відповів на 40 з них.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Зазначається, що за три роки тільки 40 петицій набрали понад 25 тис. голосів, і отримали відповідь Порошенка.

На сьогодні на сайті йде збір голосів під 639 петиціями, а на розгляді у президента одна петиція - про пільгове розмитнення автомобілів.

За 2017-2018 роки президент відповів тільки на дві петиції щодо заборони російської соціальної мережі «ВКонтакте» і пропаганди гомосексуальних відносин.

Нагадаємо, на сайті міських петицій Києва була зареєстрована пропозиція відкрити туалети столичної підземки для загального користування. Це, на думку автора, вирішить проблему смороду в підземних переходах. 

Заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе повідомив, що Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оновлює державні будівельні норми (ДБН), зокрема, планується розглянути пропозицію введення нової зміни щодо проектування громадських туалетів для пасажирів на станціях метрополітену або поблизу їхніх входів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: