Сутички на Барабашово. Підприємці стверджують, що Кернес злякався вивіски

Сутички на Барабашово. Підприємці стверджують, що Кернес злякався вивіски
На вхідній групі ТЦ «Барабашово» з'явився банер «Руки геть від Барабашово!»

Активіст розповів про конфлікт підприємців «Барабашово» з комунальниками

Голова громадської організації «Всеукраїнська антикорупційна палата» Андрій Ільгов на своїй сторінці в «Фейсбук» прокоментував зіткнення підприємців ТЦ «Барабашово» з комунальниками, які відбулися 21 лютого. «Кернес злякався вивіски!», - на такій версії подій наполягає правозахисник.

«Як тільки на вхідній групі ТЦ «Барабашово» з'явився банер «Руки геть від Барабашово!» ... (Кернес - ред) відразу нагнав своїх тітушек і комунальників з технікою щоб її знести. Ось стояла багато років вивіска торгового центру - нікому не заважала, з'явилися на ній невтішні комусь слова - відразу стала не вивіскою, а «незаконною рекламною конструкцією», - заявив Андрій Ільгов.

«Важливо в цій сьогоднішній ранковій історії інше - підприємці не злякалися ні машин, ні тітушек, і не дали лакеям Кернеса творити беззаконня. І він злякався і відступив. Вступивши у боротьбу за свої торгові місця проти нікому, окрім Кернеса, не потрібної дороги, підприємці перетворюються на серйозну організовану силу, яка не дасть себе в образу і з якою доведеться рахуватися». 

Відзначимо, що раніше юридичний департамент ПрАТ «Концерн «АВЕК і Ко» оскаржив в суді рішення виконкому міськради від 29 січня щодо знесення арки, проте рано вранці 21 лютого для її демонтажу на ТЦ «Барабашово» під'їхали чотири автокрани, комунальники і співробітники муніципальної охорони. Підприємці заблокували техніку, не давши прибрати вивіску.

Раніше Главком писав, що у Харкові заради будівництва нової дороги планується знесення торгових об'єктів ринку «Барабашово».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: