Телеканал Шустера з 1 січня припиняє свою діяльність

Телеканал Шустера з 1 січня припиняє свою діяльність
СавІік Шустер

Причиною припинення роботи каналу називають брак коштів

Телеканал журналіста Савіка Шустера 3s.tv припиняє свою діяльність з 1 січня 2017 року.

Про це йдеться на Facebook-сторінці телеканалу.

Причиною припинення діяльності називають брак коштів на розвиток каналу. За словами Шустера, всі телеканали збиткові.

«У цих умовах наша спроба працювати за нормальним бізнесовими правилами виявилася невдалою: ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а у Савіка забрали дозвіл на роботу. Це все нікуди не дінеться і після закриття 3s.tv: з судовою тяганиною ще доведеться поборотися, і тепер без телеканалу у нас майже не буде можливості розповідати про це суспільству», - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що станом на сьогодні працівники канали вже написали заяви на звільнення.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва в закритому судовому засіданні ухвалив обшукати житло і студію ведучого ток-шоу «Шустер LIVE» Савіка Шустера.

Як повідомлялося, в квітні поточного року Київський міський центр зайнятості анулював Шустеру право на роботу в Україні на посаді генерального директора ТОВ «СавікШустерСтудія» - телевізійного продакшну, який виробляв суспільно-політичне шоу «Шустер Live». Рішення було прийнято на підставі нібито недостовірної довідки про несудимість.

Національна спілка журналістів України та Незалежна медіа-профспілка оприлюднили заяву, в якій назвали дії влади неправомірними і кваліфікували їх як прояви правової цензури.

12 липня Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення суду першої інстанції про незаконність анулювання Київським міським центром зайнятості дозволу на працевлаштування Шустера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: