Терорист із Нью-Йорка назвав свою атаку помстою Ізраїлю

Терорист із Нью-Йорка назвав свою атаку помстою Ізраїлю

Під час допиту терорист заявив, що підтримує терористичне угрупування «Ісламська держава»

Терорист Акайед Юллах, який влаштував вибух на Манхеттені в Нью-Йорку, назвав свою атаку помстою Ізраїлю за події в секторі Газа.

27-річний виходець із Бангладеш, який зараз перебуває в лікарні під наглядом поліції, розповів, нібито він таким чином спробував помститися за дії Ізраїлю в Газі після визнання президентом США Дональдом Трампом Єрусалиму в якості столиці єврейської держави.

Він уточнив, що на вчинок його надихнули ідеї «Ісламської держави» проте слідчі не знайшли зв’язків бруклінського таксиста і терористів. 

Як повідомлялося, о 7:45 ранку понеділка за місцевим часом біля автовокзалу на розі 42 вулиці та Восьмої авеню в Манхеттені (в центрі Нью-Йорка) стався вибух. За попередньою інформацією, спрацював саморобний трубчастий вибуховий пристрій.

Внаслідок цього постраждали 4 людей, підозрюваного затримано. Правоохоронці одразу евакуювали людей у метро на лініях A, C та E. Вхід до метрополітену на Восьмій авеню, а також на автостанції закриті. На місцях перебувають посилені наряди поліції.

Місце інциденту є одним із найбільш людних у Нью-Йорку в цей час.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: