Трагічно загинув офіцер-десантник 95-ї бригади Збройних сил

Трагічно загинув офіцер-десантник 95-ї бригади Збройних сил
Про обставини загибелі офіцера не повідомляється
Фото з відкритих джерел

95-та бригада повідомила про смерть офіцера

Унаслідок нещасного випадку помер майор 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Сергій Тугарін. Про це сьогодні повідомила пресслужба військової частини.

«Внаслідок нещасного випадку помер майор Тугарін Сергій Валерійович. Справжній офіцер, учасник бойових дій на сході України, надійний друг та фахівець своєї справи», – йдеться в повідомленні.

Командування та весь особовий склад бригади висловили щирі співчуття родині і близьким померлого.

Про обставини загибелі офіцера не повідомляється.

95-та окрема десантно-штурмова бригада – військове з'єднання у складі Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Базується у місті Житомир. Бригада була створена як 95-й навчальний центр, а згодом переформована на бригаду.

Раніше «Главком» повідомляв, що українські десантники в Угорщині вступили у «бойові зіткнення». Адже в Угорщині розпочалася активна фаза багатонаціонального навчання «Сейбер Гардіан-2021». Україну представляють десантники з 95-ї окремої бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

30 травня на Одещині загинув військовий. Трагедія сталась на території військової частини в селі Радісне Одеської області застрелився 21-річний матрос 37-го окремого полку зв'язку Військово-морських сил України. Інцидент стався в збройовій кімнаті. Військовослужбовець вистрілив собі в голову з автомата і помер на місці.

Також нагадаємо, що в Одеській області понад добу тривають пошуки зниклого начальника штабу Одеського загону морської охорони Держприкордонслужби Олексія Черткова. До його пошуків залучені всі компетентні органи, включаючи військову контррозвідку СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: