Українські воїни «знищили» ворожий десант на кордоні з окупованим Кримом

Українські воїни «знищили» ворожий десант на кордоні з окупованим Кримом
Збройні сили провели масштабні навчання біля окупованого Криму
Фото: Міноборони

За легендою навчань, підрозділи розвідки за кілька десятків кілометрів від узбережжя виявили корабельно-катерну групу умовного противника

Збройні сили України провели масштабні навчання поблизу тимчасово окупованої території АР Крим. Під час тренувань були задіяні наземні, повітряні та морські компоненти угрупування військ. Про це повідомляє пресслужба Командування Об'єднаних сил Збройних сил України.

Зазначається, що під час тренувань були відпрацювані питання взаємодії в ході ведення бою та швидкої зміни обстановки.

Як повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, за легендою маневрів підрозділи розвідки за кілька десятків кілометрів від узбережжя виявили корабельно-катерну групу умовного противника, що провела тактичне розгортання та наближається до місць висадки морського десанту.

«Наміром умовного противника було оволодіння опорними пунктами наших підрозділів і забезпечення висадки другої хвилі морського десанту», – зазначив командувач.

За сигналом тривоги було піднято всі необхідні сили та засоби. Вже на місці військовослужбовці швидко визначили точні координати кораблів і катерів задля нанесення вогневого ураження.

Повідомляється, що першого удару умовному противнику завдали екіпажі гелікоптерів, які послідовно нанесли вогневе ураження кораблям ворожого десанту та створили сприятливі умови підрозділам десантно-штурмових військ за підтримки бронетранспортерів.

Раніше «Главком» показав, як українські десантники в Угорщині вступили у «бойові зіткнення». Адже в Угорщині розпочалася активна фаза багатонаціонального навчання «Сейбер Гардіан-2021». Україну представляють десантники з 95-ї окремої бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: