Трамп планує звільнити кількох співробітників Білого дому

Трамп планує звільнити кількох співробітників Білого дому
Президент США Дональд Трамп

За словами Трампа, він розмірковує над «трьома або чотирма або п'ятьма позиціями»

Президент США Дональд Трамп розглядає можливість змінити до п'яти високопоставлених співробітників своєї адміністрації.

Про це Трамп заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News.

За словами глави держави, він розмірковує над «трьома або чотирма або п'ятьма позиціями».

При цьому президент США допустив проведення двох перестановок і порівняв роботу свого апарату з «добре змащеним механізмом».

Трамп відмовився повторити слова про те, що глава апарату Білого дому Джон Келлі залишиться на своєму посту до кінця 2020 року. Келлі «відмінно працює», - заявив Трамп, додавши, що голові апарату Білого дому «в якийсь момент захочеться йти далі».

Крім того, президент Сполучених Штатів згадав про ймовірність відставки міністра внутрішньої безпеки Кірстен Нільсен. Трамп підкреслив, що дуже поважає її, проте хотів би бачити Нільсен «набагато жорсткішою» у ситуації з кордоном Сполучених Штатів і Мексики.

Нагадаємо, 14 листопада президент США звільнив заступника радника з національної безпеки Міру Рікардел. Днем раніше дружина глави держави через свого прес-секретаря розповсюдила заяву, в якій говориться, що Рікардел «більше не заслуговує честі працювати в Білому домі».

За інформацією американських ЗМІ, конфлікт між Меланією Трамп і Мірою Рікардел пов'язаний з організаційними питаннями візиту дружини Трампа в Африку. Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс не уточнила, чим саме буде займатися тепер вже колишня помічниця радника з національної безпеки Джона Болтона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: