Трамп поки що не визначився з новими антиросійськими санкціями

Трамп поки що не визначився з новими антиросійськими санкціями
Президент США Дональд Трамп

Ппрезидент США не має наміру скасовувати санкції проти Росії

Президент США Дональд Трамп має намір продовжити санкції проти Росії, однак ще не визначився щодо нових.

Про це заявила речниця Білого дому Сара Сандерс, повідомляє «Укрінформ».

Говорячи про законопроект щодо введення нових санкцій проти Росії, Іраку та Північної Кореї, вона зазначила, що Трамп чітко заявив, що підтримує продовження обмежувальних заходів щодо цих трьох країн.

«Він не має наміру скасовувати їх, але він хоче переконатися, що ми можемо отримати найкращий варіант для американського народу», - наголосила Сандерс.

Відповідаючи на запитання, чи підпише президент відповідний законопроект, вона додала, що він вивчитьйого «і подивиться, як виглядає остаточний варіант».

Зазначимо, що сьогодні Палата представників США має намір голосувати за цей законопроект, який також обмежує здатність адміністрації Трампа скасувати санкції проти Росії.

Нагадаємо, Сенат США 15 червня майже одноголосно затвердив нові санкції проти Росії у зв’язку з її втручанням у президентську кампанію в США, одночасно обмеживши право президента США в питанні накладення або скасування санкцій.

Щоб закон набув чинності, його має схвалити Палата представників Конгресу США, а потім підписати президент Дональд Трамп. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: