Прем'єр Британії Мей очікує позитивних переговорів із Трампом

Прем'єр Британії Мей очікує позитивних переговорів із Трампом
Тереза Мей і Дональд Трамп

Прем'єр-міністр Великобританії і президент США планують обговорити торгівлю, оборону та безпеку

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що сподівається на позитивні та конструктивні переговори з президентом США Дональдом Трампом цього тижня.

Про це повідомляє агентство Reuters.

«Є особливі проблеми між Європейським Союзом та Сполученими Штатами через питання торгових тарифів ... ми будемо говорити конструктивно про те, як ми можемо продовжувати працювати разом у наших особливих відносинах», - зазначила Мей.

За її словами, серед тем для дискусії - торгівля, оборона та безпека.

«Я з нетерпінням чекаю зустрічі з президентом Трампом... Нам ще багато варто обговорити», - сказала британський прем'єр.

Як відомо, поїздка Дональда Трампа до Великої Британії розпочнеться 13 липня після саміту НАТО і, як очікується, триватиме кілька днів.

Під час свого візиту до країни президент США проведе лише одну ніч у Лондоні, де він зупиниться в офіційній резиденції посла США в Ріджентс-парк. З королевою Єлизаветою II Трамп планує зустрітися у Віндзорському замку в графстві Беркшир, а британський прем'єр Тереза Мей прийме президента США з дружиною Меланією в Бленхеймскому палаці в графстві Оксфордшир.

13 липня у день приїзду президента США британські активісти планують провести в центрі Лондона гучну акцію протесту і запуск велетенської повітряної кулі «бебі-Трампа».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: