У Дебальцевому на пам’ятнику бойовикам «ДНР» зобразили українського солдата (фото)

У Дебальцевому на пам’ятнику бойовикам «ДНР» зобразили українського солдата (фото)
Найєм зробив фото за кілька годин до атаки російських військ на Дебальцеве
Фото: Mustafa Nayyem/Facebook

За основу зображення бойовики взяли фото Найєма

Контрольована Росією адміністрація у тимчасово окупованому Дебальцевому Донецької області встановила пам’ятник бойовикам «ДНР», на якому зображено солдата Збройних сил України. Про це повідомив журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в мережі Facebook.

За основу зображення бойовики взяли фото колишнього журналіста, директора з активів держконцерну «Укроборонпрому» Мустафи Найєма.

«Найєм, вимагай компенсації за порушення авторського права», – іронізує Казанський.

За словами самого Найєма, він зробив цю світлину в січні 2015 році за кілька годин до атаки російських військ на Дебальцеве.

Меморіал бійцям «ДНР» планують відкрити 19 лютого. Цю подію мають відвідати ватажок «ДНР» Денис Пушилін і чиновники Росії.

Нагадаємо, на днях під час висування на позиції троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Зазначалося, що від отриманих поранень двоє захисників загинули, а за життя третього борються медики.

Цієї ночі президент України Володимир Зеленський провів термінову нараду після прильоту з Об'єднаних Арабських Еміратів. На нараді обговорювалася загибель українських військових на Донбасі.

Протягом минулої доби, 15 лютого, на Донбасі було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: