У депутата Київради від «Батьківщини» обшуки

У депутата Київради від «Батьківщини» обшуки
Ілен фракції «Батьківщина» у Київраді Олександр Березніков

З обшуком прийшли у квартиру Олександра Березнікова

У квартирі члена фракції «Батьківщина» у Київраді Олександра Березнікова проводиться обшук. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook Керівник прес-служби київської міської організації ВО «Батьківщина» Антоніна Агілова.

«Наразі прийшли з обшуком у квартиру члена фракції «ВО «Батьківщина» у Київраді Олександра Березнікова», - написала вона.

У фракції «Батьківщина» у Київраді пов’язують обшуки з тим, що Березніков є головою комісії Київради з питань місцевого самоврядування, на сьогоднішньому засіданні якої мав розглядатися проект рішення «Про імпічмент Президенту України», ініційований фракцією «Батьківщина».

«Для прийняття рішення комісія у складі 4 депутатів (представники фракцій «ВО «Батьківщина», «Свобода», «Самопоміч» та БПП) повинна мати кворум у складі 3 депутатів. З огляду на обставини О. Березніков очевидно не зможе бути присутнім на засіданні комісії. А одним з членів комісії є представник фракції БПП, які саботують відповідний проект рішення на усіх комісіях, і який може зумисно не прийти на засідання. Враховуючи це комісія може бути зірвана через відсутність кворуму… Схоже на те, що влада затягує час», - заявили депутати фракції «Батьківщина» у Київраді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: