У Дніпровському апеляційному суді зафіксували спалах коронавірусу

У Дніпровському апеляційному суді зафіксували спалах коронавірусу

Голова суду просить Дніпропетровську ОДА терміново протестувати усіх працівників суду на наявність Covid-19

У Дніпровському апеляційному суді виявили коронавірусну хворобу Covid-19 у 4 співробітників.

Про це повідомляє пресслужба суду.

Станом на 07.05.2020 у чотирьох працівників апарату Дніпровського апеляційного суду підтвердженно позитивні результати тесту на вірус Covid-19.

З початку карантину було вжито організаційних заходів щодо скорочення відвідування приміщення суду громадянами, встановлено особливий режим роботи.

Проте суд до цього часу працює у штатному режимі. В умовах небезпечної епідеміологічної ситуації суд можна віднести до установ зони ризику, оскільки саме судові установи відвідує значна кількість населення.

Зазначається, що голова суду Наталія Деркач направила термінове звернення до Департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації щодо необхідності термінового тестування усіх працівників суду на наявність Covid-19

️«Важливо не лише убезпечити суддів та працівників апаратів судів від поширення вірусу, а й самих відвідувачів судів, щоб вони не наражалися на небезпеку», — йдеться у зверненні голови.

Станом на 9:00 8 травня в Україні 14195 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 361 летальний, 2706 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 504 нові випадки. Про це повідомляє Центр громадського здоров'я.

Хворобу підтверджено у 977 дітей та 2 758 медиків. Усього в Україні досліджено 159 155 зразків методом ПЛР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: