У Генштабі планують звільнити в запас військових п’ятої черги мобілізації до кінця липня

У Генштабі планують звільнити в запас військових п’ятої черги мобілізації до кінця липня

В процесі демобілізації була затримка у зв'язку із загостренням загальної ситуації на Сході

У Генеральному штабі Збройних сил України планують завершити звільнення в запас військовослужбовців п'ятої черги мобілізації до кінця липня 2016 року, а в серпні-вересні планується звільнення шостої хвилі мобілізованих військовослужбовців.

«Генеральним штабом розроблено проект указу президента України про звільнення військовослужбовців п'ятої черги мобілізації в період червень-липень місяців, причому більшість особового складу буде звільнено в липні місяці. Плануємо до кінця липня завершити звільнення військовослужбовців п'ятої черги», - написав начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко на своїй сторінці в Фейсбук в суботу.

Він зазначив, що в процесі демобілізації була певна затримка у зв'язку зі збільшенням інтенсивності обстрілу і загостренням загальної ситуації на Сході України, а також з необхідністю підготувати в навчальних центрах військовослужбовців, які уклали контракти.

«Відповідно, планується провести звільнення шостої черги мобілізованих військовослужбовців в період серпень-вересень місяць. Все буде залежати від обстановки, яка буде на час прийняття відповідних рішень», - підкреслив начальник Генштабу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: