У КМДА сказали, коли увімкнуть опалення киянам

У КМДА сказали, коли увімкнуть опалення киянам
Фото vidomosti-ua.com

Поки що середньодобова температура перевищує +10 градусів

Опалювальний сезон у Києві розпочнеться тоді, коли середньодобова температура повітря протягом трьох днів становитиме не більше +8 градусів. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, передає прес-служба міськадміністрації.

За його словами, міські служби щодня проводять моніторинг погодних умов у столиці і зараз середньодобова температура перевищує +10 градусів.

«Що стосується житлового сектора, то протягом серпня-вересня інспекторами Житлово-комунальної інспекції в місті Києві перевірено більше сотні проблемних будинків на предмет підготовки до зими. За результатами перевірок винесено п'ять доган керівникам житлово-експлуатаційних дільниць. Було зафіксовано затоплення і антисанітарію в підвалах, відсутність скла та утеплення дверей, технічні несправності в системі теплопостачання будинку. До 1 жовтня всі ці недоліки має бути усунуто», – зазначив Пантелєєв.

Раніше в КМДА повідомили, що всі київські заклади охорони здоров'я готові до початку опалювального сезону, а підключення цих установ до теплоносія в столиці відбуватиметься за індивідуальними заявками керівників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: