У Львові ринки закриють на карантин

У Львові ринки закриють на карантин

Міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення заборонити роботу ринків у Львові

Ринки працюватимуть у Львові до 16:00 суботи

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що з суботи, 18 квітня в місті закриють ринки через карантин, який запровадили через коронавірус.

Про це він написав у Facebook.

За словами Садового, він провів бесіди на цю тему з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та головним санітарним лікарем Віктором Ляшком.

«Пояснив свою позицію, що ми у Львові ввели жорсткі санітарні вимоги на ринках, одразу закриваємо порушників, і що на львівських ринках, на відкритому повітрі є безпечніше, ніж навіть в супермаркетах», - сказав він.

За словами мера, від Ляшка отримали офіційне роз'яснення про те, що його позиція щодо закриття ринків є рекомендаційною і рішення за місцевими органами влади.

Садовий заявив, що міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення дозволити роботу ринків у Львові до 16:00 суботи, 18 квітня. Після цього їх закриють до кінця карантину - до 24 квітня.

Нагадаємо, раніше головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко вирішив скасувати власну постанову, якою при певних умовах дозволялась робота ринків під час карантину. 

Постанова з рекомендацією місцевим органам влади заборонити роботу ринків викликана недотриманням протиепідемічних умов.

Як відомо, 30 березня Міністерство охорони здоров’я дозволило роботу продуктових ринків у період карантину за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: