Лукашенко досі не здавав тест на коронавірус

Лукашенко досі не здавав тест на коронавірус
Президент Білорусі Олександр Лукашенко
Фото: ЕРА

У тестах на Covid-19 немає необхідності, оскільки Лукашенко добре себе почуває, підкреслили в адміністрації білоруського лідера

Президент Білорусі Олександр Лукашенко не здавав тести на коронавірус, він добре себе почуває, заявила прес-секретар глави держави Наталія Ейсмонт.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу «Білорусь 1».

«Абсолютно точно знаю, що президент досі не робив тест на коронавірус. У цьому немає ніякої необхідності», - сказала Ейсмонт.

Вона зазначила, що президент живе за містом, фактично в селі, за багато років не змінював своїх звичок, веде здоровий спосіб життя, має хороший імунітет і добре себе почуває.

«І в зв'язку з цим необхідності робити тест немає», - підкреслила прес-секретар.

Раніше повідомлялося, що один з членів хокейної команди президента заразився Covid-19. Крім того, монастир, який на Великдень відвідав Лукашенко, був закритий через епідемічної обстановки.

Станом на 2 травня, в Білорусії число жертв Covid-19 досягла 97, число заражених збільшилася до 15 828, за добу заразилися 911 осіб.

Нагадаємо, станом на 2 травня в Україні зафіксовано 11411 випадків коронавірусної хвороби Covid-19. Про це повідомляє МОЗ.

«За даними ЦГЗ, станом на 9:00 2 травня в Україні 11411 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 279 летальних, 1498 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 550 нових випадків», – йдеться у повідомленні міністерства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: