Вуханська «дівчина з собачкою» пояснила, як їй вдалося повернутися в Україну

Вуханська «дівчина з собачкою» пояснила, як їй вдалося повернутися в Україну
На початку травня українка Анастасія Зінченкота її песик Мішель повернулися у рідний Херсон з китайського міста Вухань

«Білорусь до мого повернення ніякого стосунку не має», запевняє українка

Українка Анастасія Зінченко, яка під час евакуації українців з Китаю залишилась на карантині у місті Вухань через те, що її не впустили в літак з собакою, повідомила, як їй вдалося повернутися до України.

Про це вона написала у своєму акаунті в Instagram. 

У мережі дівчина розповіла, що після тримісячного карантинного режиму у Вухані прилетіла літаком з Китаю до Білорусі, а звідти приїхала автівкою в Україну.

Зінченко зазначила, що Білорусь ніякого стосунку до її повернення не має.

«Білорусь до мого повернення ніякого стосунку не має, просто ця країна не закривала кордони, на відміну від інших і продовжує приймати рейси з Китаю», - написала дівчина.

4_20

На запитання, як вдалося вилетіти з собакою, Зінченко відповіла, що скористалася паспортом, який у лютому подавала на евакуацію.

3_27

На початку травня українка Анастасія Зінченко та її песик Мішель повернулися у рідний Херсон з китайського міста Вухань, де провели понад три місяці на карантині. 

Раніше посольство України в Китаї повідомило, що українка Анастасія Зінченко залишилася разом з собакою в місті Ухань, оскільки не змогла оформити необхідний пакет документів на свого вихованця Мішу.

21 лютого президент Володимир Зеленський пообіцяв українці, яка залишилась в Ухані через собаку, допомогти повернутися додому.

Згодом футбольний клуб «Шахтар» заявив про готовність відправити клубний літак для евакуації українців з Китаю, зокрема, Анастасії Зінченко.

У березні Анастасія Зінченко заявила, що після дзвінка Зеленського з нею ніхто не зв'язувався.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: