У місті, яким багато років керував Гройсман, колапс з дитячими садочками (ФОТО)

У місті, яким багато років керував Гройсман, колапс з дитячими садочками (ФОТО)

Мешканець Вінниці показав, що відбувається із садочком, на який у минулому році міська адміністрація виділяла кошти

Через бездіяльність міської влади Вінниці один із корпусів дитячого садочку № 16 опинився під загрозою обвалу даху, на який у минулому році міська адміністрація виділяла кошти. Про це у Facebook написав Сергій Бондарчук.

За словами вінничанина, через загрозу руйнування будівлі, усіх дітей перевели лише до одного корпусу садочку. «Усіх зігнали в один корпус. В групі, де моя дитина, зараз близько 50 дітей! Там, де раніше була наша спальня, зараз інша група - зі своїми шафами, ліжечками, речами. Що буде у випадку пожежі - один Бог знає», - прокоментував ситуацію місцевий мешканець, згадуючи нещодавню трагедію у дитячому таборі Одеси.

За словами Сергія Бондарчука, керівництво дитячого садочку замість ремонту даху збирається валити увесь корпус. До того ж, батькам дітей тепер ще й натякають про значне підвищення плати за садочок з нового року.

Зазначимо, що нинішній прем’єр-міністр України Володимир Гройсман був міським головою Вінниці з 2006 по 2014 роки.

Нагадаємо, нещодавно одинадцятеро дітей отруїлися в одному зі столичних дитсадків, вісьмох із них ушпиталили. У малюків розлад шлунку та висока температура. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: