У Німеччині страйк на залізниці, майже всі потяги зупинилися

У Німеччині страйк на залізниці, майже всі потяги зупинилися
Страйк торкнувся швидкісних поїздів (ICE), а також міжміського сполучення

У багатьох великих містах, таких як Берлін, Франкфурт, Мюнхен та інших столицях федеральних земель, місцевий трафік майже повністю зупинився

У Німеччині в понеділок вранці серйозно порушений графік залізничних перевезень через страйк залізничників, які вимагають підвищення зарплат.

Про це повідомляє AFP.

Міжрегіональні перевезення були скасовані по всій країні через чотиригодинний страйк, який почався о 5:00 ранку, повідомив німецький оператор Deutsche Bahn.

У багатьох великих містах, таких як Берлін, Франкфурт, Мюнхен та інших столицях федеральних земель, місцевий трафік майже повністю зупинився.

Страйк торкнувся швидкісних поїздів (ICE), а також міжміського сполучення. Перебої сталися і у регіональних служб. У федеральній землі Баварія були припинені всі залізничні перевезення.

Переговори про зарплати між Deutsche Bahn і профспілкою залізничників EVG, що вимагають підвищення заробітної плати на 160% для 160 тисяч співробітників, у суботу завершилися без будь-яких домовленостей.

«Роботодавець зробив пропозиції, які не відповідали нашим вимогам», - сказала перемовник EVG Регіна Руш-Зімба.

Deutsche Bahn в своїй заяві назвав страйк «абсолютно марним», заявивши, що пропозиція компанії була «привабливою і відповідала основним вимогам» працівників.

У понеділок вдень повинен відбутися новий раунд переговорів між сторонами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: