У нового прокурора сил АТО знайшли будинок на 480 кв. м, дві автівки та Harley-Davidson

У нового прокурора сил АТО знайшли будинок на 480 кв. м, дві автівки та Harley-Davidson
Новий керівник військової прокуратури сил АТО Олег Ціцак

З нерухомого майна Ціцак задекларував будинок площею 480 кв. м біля Ужгорода і четверту частину квартири в Мукачево

Новий керівник військової прокуратури сил АТО Олег Ціцак володіє будинком площею 480 кв. м двома автомобілями, квадроциклом і брендовим мотоциклом Harley-Davidson. Про це йдеться в розслідуванні проекту «Декларації» на сайті Bihus.info.

Згідно з декларацією за 2016 рік, у власності Ціцака є спортивний автомобіль BMW M5 2009 року випуску, Peugeot 307 2005 р. в., квадроцикл Kawasaki 360 і мотоцикл Harley-Davidson Night Rod Special.

Також прокурор вказав в декларації право користування ще одним квадроциклом - Yamaha Grizzly, кросовером Nissan Qashqai і причепом для транспортування мототехніки Excalibur S2-1500.

З нерухомого майна Ціцак задекларував будинок площею 480 квадратних метрів в селі Сторожниця біля Ужгорода і четверту частину квартири в Мукачево на 90 «квадратів». Дружина прокурора Людмила Ціцак в 2016 році орендувала квартиру площею 50 кв. м в Польщі.

Крім того, з цінного майна військовий прокурор володіє двома дорогими годинниками і гладкоствольною рушницею Merkel DF 65T.

Готівкою Цицак зберігає 120 тисяч гривень, відзначає ЗМІ.

З 1997 по 2001 роки майбутній прокурор працював помічником голови Закарпатського обласного суду, а в 2001-2011 роках був суддею в міських судах Мукачева та Ужгорода.

«Як раніше з'ясувала закарпатська правозахисниця Лариса Ступак, службу в ЗСУ Олег Цицак ніколи не проходив, а військове звання «майор юстиції» йому було присвоєно в 2015 році в процесі переатестації. Також в 2014 році він прославився тим, що був затриманий ДАІ за керування автомобілем в нетверезому вигляді» , - пише видання.

Як повідомляв «Главком», у четвер, 21 вересня, генеральний прокурор України Юрій Луценко у Краматорську представив військового прокурора Військової прокуратури сил антитерористичної операції підполковника юстиції Олега Ціцака.

Луценко вже дав перше завдання новому прокурору сил АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: