У проросійського священика на Львівщині знайшли арсенал зброї

У проросійського священика на Львівщині знайшли арсенал зброї

Поліція вилучила у священика патрони і гранату

У Львівській області у священика «Російської істинно-православної церкви» знайшли арсенал зброї. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

«За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури повідомлено про підозру священнослужителю Православної церкви, Благочинного Львівського округу «Російської істинно-православної церкви» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)», – йдеться в повідомленні.

У ході досудового розслідування у підозрюваного знайшли та вилучили 39 патронів, призначених для стрільби із короткоствольної нарізної вогнепальної зброї, пістолетів Макарова та пістолетів – кулеметів відповідного калібру, 7 патронів, виготовлених шляхом саморобного переспорядження, пістолет, що є короткоствольною, нарізною вогнепальною зброєю, а також ручну наступальну гранату «РГД – 5» з підривником.

У прокуратурі зазначили, що всі вилучені предмети придатні для стрільби та належать до категорії боєприпасів і вибухових пристроїв.

З власних джерел ZAXID дізнався, що затриманий ‒ В’ячеслав Коновалов 1972 року народження. Він є уродженцем Російської Федерації і має судимості.

Городоцька місцева прокуратура повідомила чоловіку про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами (ч.1 ст.263 КК України). Мостиський районний суд Львівської області обрав священику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У ЗМІ в прокуратурі уточнили, що затримання відбулося ще 15 грудня неподалік Судової Вишні. Наступного дня йому повідомили про підозру і обрали запобіжний захід тримання під вартою. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: