У Раді вистачить голосів, аби почати розгляд «антиколомойського» закону

У Раді вистачить голосів, аби почати розгляд «антиколомойського» закону
Парламент 30 квітня збирається на позачергове засідаання 

Позачергове пленарне засідання Верховної Ради має зібратися о 13:30

У Верховній Раді вистачить голосів розпочати спецпроцедуру для розгляду банківського законопроєкту. Про це заявив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Гетманцев зазначив, що на голосуванні буде питання про застосування цієї процедури.

«150 підписів є. Сьогодні на голосуванні буде питання про застосування цієї процедури. Я думаю да (голоси є, - ред.). Ми виключили зміни до цивільного кодексу, ми відмовились вводити звільнення від можливості оскарження аукціонів, що проводиться фондом гарантування вкладів в процесі виведення банків з ринку», - заявив Гетманцев.

Нагадаємо, що Рада сьогодні розгляне спецпроцедуру для прийняття «антиколомойського» законуПозачергове пленарне засідання Верховної Ради України має зібратися о 13:30.

До слова, Фінансовий комітет Ради рекомендує нардепам ухвалити «антиколомойський» закон

Народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Ніна Южаніна вважає, що представники монобільшості навмисно затягують розгляд поправок до, так званого «антиколомойського закону». 

Нагадаємо, що голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев підписав листа до Міжнародного валютного фонду із запрошенням долучитися до обговорення законопроєкту про банки.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: