У Росії автобус врізався в потяг: загинуло щонайменше 17 осіб

У Росії автобус врізався в потяг: загинуло щонайменше 17 осіб
Автобус заглух посеред залізничних шляхів / MASH

За попередньою інформацією, причиною ДТП стало порушення водієм автобуса правил дорожнього руху

У Росії пасажирський автобус зіткнувся з потягом на станції Покров Володимирській області, в результаті не менше 17 осіб загинули. Про це повідомила представник Московського міжрегіонального слідчого управління на транспорті СК РФ Олена Марковська, передає «ТАСС».

«В результаті зіткнення загинули не менше 17 осіб», - сказала вона.

«За попередньою інформацією, автобус виїхав на заборонений сигнал світлофора, внаслідок чого відбулося зіткнення з потягом», - уточнили в поліції.

На місці події працюють співробітники поліції, уточнюються особи загиблих, з'ясовуються всі обставини. В регіональному управлінні МНС додали, що аварія сталася у 03:39 за місцевим часом в Петушинському районі, в ДТП потрапив автобус з Казахстану.

«Сталося зіткнення з потягом, який слідував за маршрутом Санкт-Петербург - Нижній Новгород. Попередньо, в автобусі знаходилося 56 осіб. Попередньо, 18 постраждалих», - заявили в МНС.

При цьому, за даними департаменту охорони здоров'я Володимирській області, кількість загиблих у ДТП становить 19 осіб.

«19 загиблих, за останніми даними, і 34 живих. Всі живі розміщено в пункті тимчасового розміщення, де з ними працюють лікарі, їм надане харчування, надається психологічна допомога. Крім того, триває упізнання тіл», - повідомив директор департаменту охорони здоров'я адміністрації Володимирській області Олександр Кирюхін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: