У Росії сім'я топ-менеджера держкомпанії потрапила у скандал: у них знайшли 32 квартири і купу будинків

У Росії сім'я топ-менеджера держкомпанії потрапила у скандал: у них знайшли 32 квартири і купу будинків
Топ-менеджер «Роснано» Андрій Горьков

Горьков переписав всю нерухомість на батьків-пенсіонерів і 23-річну дочку.

У Росії заарештований за розкрадання топ-менеджер «Роснано» Андрій Горьков виявився володарем тримільярдного статку. Як пише Mash, він і його брат Євген Горьков володіли 32 квартирами, будинками і будівлями в Москві та області. За останні три роки вони все переписали на своїх батьків-пенсіонерів і 23-річну дочку Андрія Анну.

Мова йде про восьмиповерховий будинок на Дзвонарському проїзді за 600 млн руб., про офісні приміщення в «Століття плаза» за 500 млн, а також шестикімнатну квартиру на Пречистенській набережній за 350 млн й апартаменти в ЖК «Сьоме небо» за 240 млн.

Із заміської нерухомості, у сім'ї Горькова три котеджі із земельними ділянками в селищах Червона Пахра, Беляніново, Михайлівське. Загальна вартість цього майна - близько 300 млн руб.

Крім того, батьки-пенсіонери Андрія володіють десятками квартир у Москві на вулицях Азовській, Артеківській, Червоногвардійській, Староволинській, Старочкаловской, Кашенкін Луг, Соколово-Мещерській, Івана Франка, Островитянова, Райдужній; у «Будинку на Беговій», на Сімферопольському бульварі, в ЖК «Червоні вітрила», в ЖК «Болотниковський», на Хорошевському і Рубльовському шосе, в Казарменому провулку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: