У столиці поліція затримала сімох противників Маршу рівності

У столиці поліція затримала сімох противників Маршу рівності
Узяті в кільце противники Маршу рівності

Противники Маршу рівності порушували громадських порядок у центрі Києва

Поліція затримала 7 осіб, які порушували громадських порядок у центрі Києва. Затримані - противники Маршу рівності. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив глава патрульної поліції Києва Юрій Зозуля.

«Затримали 7 осіб, відвезли в райуправління. Повідомлень про постраждалих у нас поки немає, будемо перевіряти», - заявив він.

У той же час, як заявив представник Правого сектора кореспонденту «112 Україна», затримали 10 осіб, серед яких депутат міськради Києва Назаренко». «Ми вважаємо, що це перевищення службових повноважень», - сказав представник.

Перед затримання людей між противниками ходи і поліцією сталася сутичка.

«За кілька хвилин до початку руху Маршу рівності поліція взяла в кільце противників маршу (на розі бульвару Шевченка і вул. Володимирської – ред.). Противники зрозуміли, що учасники маршу змінили маршрут і намагалися прорвати кільце, було кілька спроб. Але кінна поліція не дала пройти ні в парк Шевченка, ні в бік Будинку вчителя. Під час цих спроб підірвали петарду або вибуховий пакет, вибух був досить сильний, але ніхто не постраждав. Сутички були 3-4 хвилини. Після цього спроб порватися більше не було», - передає «112 Україна».

Нагадаємо, у Києві завершився Марш рівності. Хода тривала близько 30 хвилин. Учасники зібрались біля Будинку вчителя і почали ходу близько 10:15. Вона завершилась на площі Льва Толстого близько 10:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: