У Трампа відмовляються коментувати ініціативи Сенату щодо посилення санкцій проти РФ

У Трампа відмовляються коментувати ініціативи Сенату щодо посилення санкцій проти РФ
Держдеп США

Речник Держдепу США зазначила, що в адміністрації не можуть влазити в законодавчі питання

Державний департамент США відмовляється озвучувати ставлення Білого дому до готовності верхньої палати Конгресу посилити санкції проти Росії.

Це зазначила на брифінгу у Вашингтоні речник зовнішньополітичного відомства США Гезер Науерт, передає Укрінформ.

«Те, про що ви говорите, відбувається на Капітолійському пагорбі, тож я не можу влазити в будь-які законодавчі питання, які перебувають на розгляді прямо зараз», - відповіла Науерт на запитання, чи виступає нинішня адміністрація США проти нових російських санкцій, по яких в Сенаті досягнуто двопартійної згоди.

Запитання було поставлене після того, як державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив на слуханнях у Верхній палаті американського Конгресу у вівторок, що США і Росія мають «відкриті канали» спілкування. При цьому він зазначив, що хотів би зберегти їх для поліпшення взаємин у подальшому на окремих напрямках.

Як повідомлялося, Сенат США досяг кінцевої політичної згоди щодо масштабного двопартійного законопроекту про введення нових фінансових санкцій проти Росії та обмеження здатності президента Дональда Трампа скасувати існуючі без рішення Конгресу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: