У турецькій лікарні помер українець, якого побив турист з Росії

У турецькій лікарні помер українець, якого побив турист з Росії

57-річний турист із Запоріжжя тиждень був у комі

У лікарні в Туреччині помер 57-річний український турист із Запоріжжя, який тиждень був у комі після того, як 7 липня його побив турист із Росії на курорті в Анталії, передає «Інтерфакс-Україна» з посиланням на запорізьке туристичне агентство «Ліга-Тур-Сервіс».

Житель Запоріжжя помер у суботу близько 10:00. Інформацію про це турагентство отримало від родичів потерпілого.

У суботу вдень у Запорізькому аеропорту готувалися прийняти літак санавіації з Анталії з потерпілим українським туристом, однак за кілька годин до прильоту літака рейс несподівано скасували.

Як повідомлялося, 7 липня в Туреччині громадянин РФ до напівсмерті побив 57-річного українця. За наявною інформацією, конфлікт між громадянином України та 30-річним туристом із РФ виник під час перегляду матчу ЧС з футболу Хорватія – Росія.

Чоловіка непритомного госпіталізували до реанімації. У турагентстві заявили, що росіянин зайшов на територію готелю, де відпочивали українські туристи, із сусіднього готелю. За словами турагента, українець під час надходження до  медичного закладу знаходився в стані алкогольного сп'яніння, що позбавляє його права на страхові компенсації.

За словами родичів потерпілого українця, турецька поліція оштрафувала росіянина на $800, після чого той виїхав до Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: