У Верховній Раді побились депутати

У Верховній Раді побились депутати

Парасюк не міг слухати заяв депутату з Опоблоку

Сьогодні на засіданні Верховної Ради України виникла сутичка між депутатами «Опозиційного блоку» та депутатами з інших фракцій.

Під час свого виступу народний депутат Дмитро Колєсніков («Опоблок») говорив про нинішнього міського голову Львова Андрія Садового, називаючи його корупціонером та брехуном.

Він сказав: «Коли він брехав - коли приїжджав до Кривого Рога і закликав до перевиборів мера, засуджував поліцію, яка намагалася не допустити погромів, і організував в фойє міськвиконкому так звану «Народну варту», що складається з місцевих бандитів, або зараз, коли він загородився стіною поліції від львів'ян, які прийшли подивитись йому в очі? Соболєв и Семенченко - я підтверджую, я це бачив...»

У цей момент до нього підбіг позафракційний Володимир Парасюк, почав відштовхувати Колєснікова  від мікрофона. Завязалась бійка. До двох депутатів приєднались інші народні обранці з Опоблоку та інших фракцій.

Спікер Андрій Парубій призвав до порядку, бійка припинилась, хоч і не одразу. Парубій звернувся з проханням «не робити свідомих провокацій».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: