У Запоріжжі на мосту після ДТП утворилася величезна дірка

У Запоріжжі на мосту після ДТП утворилася величезна дірка

Поліцейські Запоріжжя покарали водія автобуса за дірку на мосту

У Запоріжжі міст Преображенського почав стрімко руйнуватися. Як пишуть місцеві ЗМІ, зранку там сталася ДТП, після чого асфальтове і бетонне покриття почало кришитися.

Як повідомило видання Inform.zp.ua з посиланням на дані правоохоронців, поліцейські покарали водія автобуса, який намагався об'їхати ДТП і утворив дірку на мосту Преображенського.

Як зазначається, на мосту Преображенського о 7-ій ранку середи зіткнулися дві автівки «ВАЗ 21140» та «ВАЗ 21063», що рухались назустріч один одному. 

В результаті лобового зіткнення ніхто не постраждав, натомість водій «ВАЗ 21063» - зник з місця аварії, його автомобіль евакуювали.

Тим часом водій маршрутного автобусу, намагаючись об'їхати ДТП, повернув ліворуч на тротуар, в результаті чого і утворилася дірка на мосту.

Патрульні поліцейські на водія автобуса за порушення ПДР склали протокол за ч. 1. ст 139 КУпАП (пошкодження автодоріг і створення перешкод для дорожнього пересування).

Запорізькі комунальники вже латають наскрізну дірку, яка утворилася в результаті ДТП. Громадські активісти, в свою чергу, обіцяють ініціювати звернення до Кабінету міністрів України з вимогою вплинути на ситуацію із запорізькими мостами, яким більше 60 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: