Указ Путіна, який забороняє українцям володіти землею в Криму, підсилює основу для санкцій

Указ Путіна, який забороняє українцям володіти землею в Криму, підсилює основу для санкцій

Посольство США у черговий раз наголосило, що «Крим - це Україна»

Указ президента Росії Володимира Путіна про обмеження прав власності на більшість земель в окупованому РФ Криму й надання таких прав тільки росіянам лише підсилює основу для міжнародних санкцій, заявило посольство США в Україні.

«Новий «указ» Росії про обмеження прав власності на більшість земель у Криму і надання таких прав тільки росіянам лише підсилює основу для міжнародних санкцій. Ми ще раз твердо повторюємо: Крим - це Україна», - наголосило посольство США в Україні у своєму акаунті у Twitter у четвер.

Як повідомлялося, 20 березня Путін підписав указ №201, згідно з яким до переліку територій РФ, на яких іноземні громадяни, особи без громадянства та іноземні юридичні особи не можуть мати у власності земельні ділянки, незаконно внесено окремі райони тимчасово окупованої території півострова Крим.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що не допустить скасування санкцій проти Росії на тлі пандемії нового коронавірусу і пов’язаної з нею економічної кризи.

Раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що йому байдужі санкції проти РФ через анексію Криму та агресію проти України. Путін зазначив, що Росія втратила десь 50 млрд доларів, але, за його словами, країна «скільки ж і заробляла».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: