«Україна без Мелітополя»: проти нардепа Балицького порушено справу через скандальну заяву

«Україна без Мелітополя»: проти нардепа Балицького порушено справу через скандальну заяву
Нардеп Євген Балицький

Нардепа підозрюють у посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, вчинене представником влади

З приводу висловлювань народного депутата Євгена Балицького від Опозиційного блоку, прокуратура розпочала кримінальне провадження за ознаками посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинене представником влади.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області.

«Прокуратурою області за повідомленням у засобах масової інформації 15.11.2017 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, вчинене представником влади) з приводу висловлень народного депутата України Балицького Є.В. у вечірньому ефірі телеканалу «112» від 13.11.2017», - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, встановлено, що народний депутат України Євген Балицький, обраний від Опозиційного блоку по м. Мелітополю та Мелітопольському району Запорізької області, 13.11. 2017 у вечірньому ефірі телеканалу «112» висловив думку про можливість відділення території округу, який він представляє.

Нагадаємо, колишній регіонал Євген Балицький в ефірі каналу «112», під час суперечки з Дмитром Корчинським заявив, що він, можливо, поїде в Росію, але тільки з територією свого Мелітопольського округу.

Раніше повідомлялось про те, що в СБУ завели відразу п’ять справ на запорізького нардепа Балицького: за вимагання та отримання хабара, за посягання на цілісність конституційного ладу і зловживання владою.

Зазначимо, що народному депутату з фракції Опозиційний блок Євгену Балицькому під час виступу на засіданні парламенту вимкнули мікрофон через відмову говорити українською мовою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: