Україна та Канада сьогодні підпишуть Угоду про зону вільної торгівлі

Україна та Канада сьогодні підпишуть Угоду про зону вільної торгівлі

Сьогодні відбудеться зустріч прем'єр-міністра Канади з президентом, прем'єром та головою парламенту України

Сьогодні, 11 липня, Україна та Канада мають намір підписати Угоду про зону вільної торгівлі між двома країнами, переговори щодо якої розпочалися ще в 2014 році. Про це у своєму традиційному відеозверненні у понеділок повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
«На цьому тижні розпочався візит прем'єр-міністра Канади. Це дуже важливий наш партнер. Сьогодні буде підписано Угоду про зону вільної торгівлі з Канадою. Це ще один додатковий інструмент розвитку бізнесу», - сказав він.
Нагадаємо, в Україну з візитом прибув прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.
В ході візиту Трюдо планує зустрітися з президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом і головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.
Також планується підписання угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і Канадою.
Прем'єр Канади має намір покласти квіти до меморіалу на алеї Героїв Небесної сотні, меморіалу жертвам Голодомору, пам'ятника Вічної Слави на могилі Невідомого солдата і пам'ятника в Бабиному Яру в Києві.
На 12 липня заплановано відвідування прем'єром канадських військових, які тренують українських військовослужбовців на Яворівському полігоні у Львівській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: