«Укрпошта» готова заплатити 10 млн грн за аудит її фінзвітності

«Укрпошта» готова заплатити 10 млн грн за аудит її фінзвітності

«Укрпошта» оголосило тендер на проведення аудиту фінансової звітності підприємства за 2015-2016 р.

Українське державне підприємств поштового зв’язку «Укрпошта» оголосило тендер на проведення аудиту фінансової звітності підприємства за 2015-2016 р., складеної у відповідності до Міжнародних стандартів фінансової звітності. Про це повідомляє прес-служба підприємства.
Необхідність проведення аудиту із залученням провідних міжнародних аудиторських компаній передбачена вимогами постанови Кабінету міністрів України від 04.06.2015 № 390 «Деякі питання проведення аудиту суб’єктів господарювання державного сектору економіки».
«Проведення аудиту діяльності «Укрпошти» за міжнародними стандартами фінансової звітності за 2015-2016 роки дозволить забезпечити прозорість фінансової звітності підприємства та завдяки цьому - підвищити довіру потенційних інвесторів та кредиторів до компанії. Також це можливість залучити до співпраці західних іноземних партнерів та міжнародні фінансові організації», - сказав генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.
Відповідно до законодавства, процедура закупівлі проводитиметься через систему публічних електронних закупівель ProZorro, що дозволить залучити більшу кількість потенційних учасників торгів.
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 21 жовтня 2016 р. Очікувана сума закупівлі, з урахуванням ПДВ, становитиме не більше 10 млн грн (з ПДВ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: