В аеропорту «Київ» затримуються два рейси до Туреччини

В аеропорту «Київ» затримуються два рейси до Туреччини
Фото: РБК-Україна

Спочатку пасажирам повідомили про поломку літака, згодом – про заборгованість одного з туроператорів

Станом на ранок понеділка, 2 липня, з аеропорту «Київ» досі не вилетіли два авіарейси до турецьких міст Анталії та Даламану. Інші літаки вже вилетіли, але не з аеропорту «Київ», а з «Борисполя».

Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Зазначається, що пасажирів рейсів, які ще досі затримують, тимчасово поселено в готелі, де вони чекатимуть трансферу до «Жулян».

У компанії перевізника заявили, що на поселення в готелі погодилися 177 із 450 пасажирів, рейси яких затримують. Коли вилетять ці авіарейси, досі не відомо.

Повідомляється, що частина пасажирів із Києва не можуть поїхати додому, тому що час вильоту літака постійно змінюється. Туристи мають намір вимагати матеріального відшкодування.

Зі слів пасажирів, компанія-авіаперевізник спочатку повідомила, що причиною затримання рейсів є поломка літака, а згодом заявила, що причиною збою у рейсах стала заборгованість одного з туроператорів.

Раніше повідомлялося, що у столичному аеропорту «Київ» затримують ряд рейсів - кілька тисяч туристів не можуть вилетіти, зокрема, в Анталію і Батумі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: