В Алмати оголошено «червоний» рівень терористичної небезпеки

В Алмати оголошено «червоний» рівень терористичної небезпеки

Поліцейські закликають всіх жителів і гостей міста неухильно дотримуватися вимог, передбачених при червоному рівні

У понеділок, 18 липня, у Казахстані о 12:20 за часом Астани на території міста Алмати введено червоний рівень терористичної небезпеки. Про це повідомляє Tengrinews.kz з посиланням на прес-службу ДВД Алмати.
У зв'язку з цим поліцейські закликають всіх жителів і гостей міста неухильно дотримуватися вимог, передбачених при вищевказаному рівні.
Нагадаємо, критичний («червоний») рівень оголошується при наявності інформації про скоєний акт тероризму, а також підтвердженої інформації про можливе скоєння повторного акту (актів) тероризму або одночасних терористичних атак на об'єкти, які вразливі в терористичному відношенні.
«При встановленні «червоного» рівня терористичної небезпеки, дозволяється проводити особистий огляд і огляд речей, транспортних засобів, а також тимчасово обмежувати або забороняти їх рух. Також при цьому рівні дозволяється безперешкодно проникати у житлові та інші приміщення. Можуть вживати таких заходів, як контроль переговорів і іншої інформації, що передається по каналах телекомунікаційних систем. Крім того, передбачається повна мобілізація і бойова готовність всіх сил спецслужб, а також посилення режимних заходів в ході проведення доглядових заходів в аеропортах, морських і річкових портах, на об'єктах метрополітену, залізничних вокзалах і автовокзалах з використанням спеціальних технічних засобів», - відзначили в ДВД Алмати.
Нагадаємо, сьогодні вранці в центрі Алмати невідомі відкрили стрілянину. Одного злочинця було затримано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: