В Пакистані розкритикували останні звинувачення Трампа

В Пакистані розкритикували останні звинувачення Трампа

Президент США не бачить підтримки із боку Ісламабаду у війні проти тероризму

 МЗС Пакистану повідомило, що американський повірений в справах Пол Джонс був викликаний для того, щоб оголосити офіційний протест на фоні останніх критичних заяв Дональда Трампа в бік Ісламабаду.

Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Так, президент США заявив про те, що Пакистан не зробив нічого, щоб допомогти Вашингтону у боротьбі із терористичною загрозою, незважаючи на мільярди доларів американської допомоги. Так само президент США підкреслив, що окремі пакистанські можновладці знали про місце перебування Усами бен Ладена перед американським рейдом по його знищенню у травні 2011 року.

У відповідь на це МЗС Пакистану вже виступило із заявою. В ній йдеться про те, що саме пакистанські дані допомогли США в 2011 році встановити місце перебування Усами бен Ладена. Окрім того, пакистанське зовнішньополітичне відомство заявило, що необґрунтовані звинувачення в бік Ісламабаду є абсолютно невиправданими.

Прем’єр-міністр Пакистан Імран Хан також розкритикував заяви Трампа. На його думку, у світі небагато країн, які зробили ж стільки для США, як Пакистан у глобальній війні проти тероризму.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: