В «Самопомочі» вважають, що Марш рівності – це акція, влаштована ворогами країни

В «Самопомочі» вважають, що Марш рівності – це акція, влаштована ворогами країни

Голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк вважає, що Марш рівності, що запланований в Києві на неділю, вигідний ворогам країни. Про це він розповів в коментарі «Главкому».

«Марш рівності - це все з лінійки дестабілізаційних рухів, які проводить сьогодні ворог у країні, впевнений Березюк. - Коли у Верховній Раді постало питання поправок до Трудового кодексу, мені зателефонували відомі філософи і прямо спитали як депутата: вам більше немає чим зайнятися? У вас права людей на медичне забезпечення, на пенсію, на роботу вже вирішені, що ви зайнялися саме таким стратегічним правом на свою поведінку? Без сумніву, права людей не повинні порушуватися в цивілізованій державі. Але викликати конфлікти, які на сьогодні роз’єднують суспільство, абсолютно недоречно. Ми маємо забезпечити, а держава цього не робить, право на медичну допомогу, право на якісний сніданок, право на працю! Як ми ці проблеми розв'язуватимемо? Може, ми в цих напрямках проводитимемо марші? Це питання краще взагалі не висвітлювати, бо воно вносить ще більший каламбур у голови людей. Це не основна проблема держави сьогодні. Якщо вона і є, то вона точно не основна».

Інші висловлювання політиків щодо ЛГБТ-прайду читайте в статті «Чому це не гей-парад. 10 речей, які потрібно знати про КиївПрайд-2016».

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: