В Україні ввели медичну довідку для зарахування у дитсадок

В Україні ввели медичну довідку для зарахування у дитсадок

Також батьки мають подавати довідку форми №063/о «Карта профілактичних щеплень»

Відтепер в Україні для зарахування дитини до дитячого садка або школи потрібно надавати медичну довідку форми №086-1/о – «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язково медичного профілактичного огляду».

Про це повідомляє прес-служба міністерства освіти України з посиланням на інформацію міністерства охорони здоров’я.

Зазначається, що така довідка міститиме інформацію про результати медичного огляду та рекомендації щодо занять фізкультурою.

Раніше МОЗ скасував форми первинної облікової документації «Медична картка дитини (для дошкільного та загальноосвітнього навчальних закладів)» (форма №026/о). Замість неї для зарахування до шкіл залишили довідку форми №086-1/о, однак лишалося неврегульованим питання, яку довідку потрібно подавати для зарахування до дитсадків.

«За рішенням МОЗ, ця ж довідка, форми №086-1/о, поширюватиметься і на дошкільні заклади», - підкреслюється у повідомленні.

Також під час зарахування дитини до дитсадка батьки мають подавати довідку форми №063/о «Карта профілактичних щеплень».

Нагадаємо, міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України має намір дозволити розміщення в житлових будинках вбудовано-прибудованих і вбудованих дошкільних навчальних закладів у разі неможливості їх проектування в окремих будівлях. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: