В «Укроборонпромі» назвали основну причину несправностіі деяких мінометів «Молот»

В «Укроборонпромі» назвали основну причину несправностіі деяких мінометів «Молот»

У ході експлуатації повинні отримуватися навики і власне від оцієї прискореної процедури і вийшли ці дії, зазначив Романов

Висновки комісії свідчать, що міномети справні. Про це в ефірі «5 каналу» під час програми «Час. Підсумки дня» генеральний директор Державного концерну «Укроборонпром» Роман Романов.

«Висновок: міномети справні, про це сказала комісія. У мене є протокол, який підписаний командиром військової частини, куди була передана на експлуатацію ця партія мінометів, є підписи співробітників цієї частини, членів комісії. Висновок комісії: в ході роботи комісії встановлено – військовою частиною отримано міномети 120 мм, виготовлені на ПАТ «Завод Маяк», за своїм технічним станом вищезазначені міномети, у цілому, відповідають вимогам, які пред'являються до виробів першої категорії», – зазначив Романов.

«У ході експлуатації повинні отримуватися навики і власне від оцієї прискореної процедури і вийшли ці дії. Був цілий ряд фактів, крім усього були порушені процедури транспортування», – додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: