В «Укрпошті» розповіли, звідки взялись гроші на підвищення зарплат керівництву

В «Укрпошті» розповіли, звідки взялись гроші на підвищення зарплат керівництву
Керівництво «Укрпошти»

Новий менеджмент пояснив, на яких підставах у рази підвищив зарплати керівного складу держпідприємства

Новий менеджмент УДППЗ «Укрпошта» прокоментував суттєве підвищення зарплат керівникам підприємства та відзначив, що «ображені» попередники також не бідували.

«У середньому кожен з топ-10 людей минулої команди керівництва «Укрпошти» отримував, з урахуванням окладу, премій і надбавок, понад 100 тис. грн виплат (загальний дохід) в місяць, без урахування особистого водія і автотранспорту, які оплачувалися компанією. Додатково до цієї суми також виплачувалися матеріальна допомога, відпускні тощо», - зазначили на підприємстві.

Разом із тим, у прес-службі «Укрпошти» переконують: підвищення заробітної плати керівництву відбулося відповідно до чинного законодавства.

«На підставі наказу по підприємству (УДППЗ «Укрпошта») згідно рішення погодженого з профспілкою з повним дотриманням порядку встановленого чинним законодавством. Більш детальні дані є конфіденційною інформацією, яка не підлягає поширенню», - йдеться у відповіді «Укрпошти» на інформаційний запит «Главкома».

Крім того, у підприємстві зазначили, що для суттєвого підвищення зарплат керівній ланці були внесені зміни у колективний договір.

Нагадаємо, зарплата нового голови «Укрпошти» Ігоря Смілянського стала предметом скандальних дискусій ще влітку цього року. «Фіксована ставка – 333 400 гривень на місяць. А далі бонусна система KPI, яку ще розробляють», – розповідав представникам ЗМІ сам Смілянський.

За даними штатного розпису, який потрапив у розпорядження «Главкома», перший заступник директора станом на 1 липня 2016 року отримував 10,7 тисячі гривень на місяць (за рахунок доплат «за високі досягнення в праці» та «за виконання особливо важливої роботи» загальний фонд його платні сягав майже 23 тисяч гривень). Стільки ж платили і просто заступнику – керівнику апарату. Але вже станом на вересень місячний посадовий оклад заступника гендиректора з фінансових питань Олександра Чернявського дорівнював 265 тисячам гривень, тобто зріс у десятки разів. Заступники з інформаційних технологій (Сергій Галан), із закупівель та управління майном (Олександр Наход), з персоналу (Олена Дрощенко) отримують відповідно 175, 153 і 145 тисяч гривень…

Детальніше читайте у статті «Главкома» «Нові вражаючі зарплати «Укрпошти»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: