Відомий кримський татарин назвав Навального фейковим опозиціонером та шовіністом

Відомий кримський татарин назвав Навального фейковим опозиціонером та шовіністом
Айдер Муждабаев

Навальний небезпечніший за Путіна, - Муждабаев

Заява російського опозиціонера Олексія Навального про необхідність проведення «нормального референдуму» в окупованому Криму демонструє близькість його ідеологічних установок до російського президента Володимира Путіна. Таку думку висловив заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаев, пише видання «Гордон».

«Навальний - шовініст, расист і ксенофоб. Те, що зараз відбувається: натяки на його участь у виборах, його ефіри на радіо «Ехо Москви», інтерв'ю РБК, потім він ще буде на якихось телерадіокампаніях - все свідчить про те, що йому явно дають дозвіл на широке тиражування його точки зору. Він буде сприйматися як опонент Путіна, але не опонент політиці Путіна. Незадоволені Путіним люди будуть обмануті в тому сенсі, що їм підсунуть фейкову опозицію, яка нібито бореться з корупцією і проявами «поганого боярства». У реальності стратегічний базис політики Путіна (російський націоналізм, шовінізм і імперіалізм у зовнішній політиці) повністю відповідає ідеологічним установкам Навального», - зазначив журналіст.

Муждабаев переконаний, що Навальний нічого не зможе досягти в політиці. «Я давно стежу за цим політиком Знаю прекрасно: він абсолютно щиро зневажає людей неросійської національності Для України і всього світу немає жодної різниці між Путіним і Навальним. Я б навіть сказав, Навальний небезпечніше. Він, на мій погляд, людина вождистського складу. Мізантропія і снобізм Навального - відображення його бажання бути одноосібним лідером, через це вся російська опозиція ніколи не об'єднається. Нічого у нього в політиці не вийде, тому що другий Путін нікому не потрібен», - підкреслив Муждабаев.

Як повідомлялось, 14 грудня Навальний заявив про бажання брати участь у виборах президента Росії в 2018 році. Він зазначив, що йде на вибори «з програмою про те, як зробити РФ справедливою і сучасною». За словами російського опозиціонера, у вирішенні питання з окупованим Кримом першим кроком має стати проведення «нормального референдуму».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: