Влада Москви не дозволила мітинг проти «антитерористичного пакету»

Влада Москви не дозволила мітинг проти «антитерористичного пакету»
ua.112.ua

Формальна причина відмови - відсутність в одному з документів підписів всіх трьох заявників, каже опозиціонер Волков

Влада столиці Росії Москви не погодила планований на 26 липня мітинг проти пакета «антитерористичних законів» Ірини Ярової, повідомляє «РИА Новости».

Керівник департаменту регіональної безпеки Москви Олексій Майоров заявив, що організатори мітингу «не виконали всі процедури» з оформлення документів для проведення акції.

Опозиціонер Леонід Волков, який подав заявку на мітинг, 22 липня написав на своєму сайті, що увечері 21 липня одного з організаторів заходу Івана Жданова викликали в мерію і повідомили, що «передумали», назвавши як формальну причину відмови відсутність в одному з документів підписів всіх трьох заявників.

Волков уточнив, що вранці 22 липня організатори мітингу віднесли в мерію новий документ, оскільки термін узгодження ще не закінчився. Раніше опозиціонер повідомляв, що мерія Москви дозволила провести мітинг 26 липня, в якому запланована участь близько двох тисяч людей.

Пакет «антитерористичних законів» депутата Ірини Ярової і члена Ради Федерації Віктора Озерова був підписаний президентом Росії Володимиром Путіним 7 липня. Він передбачає запровадження кримінального покарання за «неінформування» і «схиляння» до участі в масових заворушеннях. Крім того, оператори зв’язку тепер зобов’язані записувати і зберігати всі телефонні розмови і повідомлення своїх клієнтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: