Втручання Росії у вибори у США було верхом ідіотизму – екс-агент КДБ

Втручання Росії у вибори у США було верхом ідіотизму – екс-агент КДБ
Юрій Швець
Фото Гордон

У втручанні у виборчу кампанію в США стирчали вуха російських спецслужб – Швець

Президент РФ Путін справді вплинув на вибори у США, «але таким чином, що ці вибори його і вб'ють». Про це розповів однокурсник Путіна по Інституту КДБ, екс-розвідник СРСР Юрій Швець, пише «Гордон».

«Те, що зробив Вова, було верхом ідіотизму. Там, у втручанні в цю кампанію, стирчали вуха російських спецслужб. По-перше, зламали хакери, по-друге, відомі люди, які отримали цю інформацію і передали в WikiLeaks. WikiLeaks – це не просто рупор, це організація, пов'язана з російськими спецслужбами в оперативних справах, у гострих оперативних операціях. Ну, і потім ось ця ж рука WikiLeaks-ФСБ це все викидає», – зазначив він.

За словами Швеця, навіть на цьому етапі можна було б зупинитися і сказати: «Ну, розумієте, якісь недоумки, самі по собі... заарештували двох полковників... З’їхали з глузду і вирішили бабки наліво заробити, і самі по собі взяли і провернули цю операцію».

«Ще можна було так сказати. Але в цей час абсолютно ідіотські крики російського телебачення, яке підпорядковується Кремлю, славлять Трампа, оспівують Трампа-президента», – додав він.

Як повідомлялося, Швець також розказав, що Путіна визнали непридатним для роботи в розвідці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: